Roska-astiat ja kierrätys

Roska-astiat ja kierrätysastiat monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Glasdon roska- ja kierrätysastiat ovat olleet Oy Jana Ab:n edustuksessa jo yli 20 vuoden ajan. Englantilaiset Glasdonin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helpoksi tyhjentää sekä helpoiksi puhdistaa. Valikoima käsittää laajan valikoiman laadukkaita roska-astioita sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Roska-astioiden muotoiltu on nykyaikaisen sulavalinjaista, joten ne soveltuvat hyvin eri ympäristöihin. Kokovaihtoehtoja on useita vastaamaan eri kohteiden tarpeita. Laajan valikoiman ansiosta olemme toimittaneet roska-astioita asiakkaillemme puistoihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, sairaaloihin ja jakeluasemiin.

Roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista läpivärjätystä Durapol polyeteenistä. Durapol ei halkeile, ei ruostu eikä vaadi maalausta. Kierrätysmateriaalin osuus valmiissa tuotteessa pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Päämiehellämme Glasdon Ltd:llä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja tuotteet läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen.

  • Roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista Duratec ja Durapol materiaaleista
  • Läpivärjätty materiaali ei halkeile, ei ruostu eikä vaadi maalausta
  • Kierrätysastioiden sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin yleisiin tiloihin
  • Glasdon tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoiksi puhdistaa
  • Valittavana on useita kokoja sekä ulko- että sisäkäyttöön, mm. ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, toreille sekä katuympäristöihin
  • Alaosa voidaan tarvittaessa pultata alustaan kiinni tai täyttää betonipainolla tai soralla.

Lue lisää roska- ja kierrätysastioista »

MiniPlaza roska-astia


322.00 €
Tuotetiedot

Plaza roska-astia


394.00 €
Tuotetiedot

Topsy roska-astia


420.00 €
Tuotetiedot

Splash delfiini roska-astia


699.00 €
Tuotetiedot

Nexus 200 roska-astia


846.00 €
Tuotetiedot

Envoy roska-astia


219.00 €
Tuotetiedot

Statesman roska-astia


319.00 €
Tuotetiedot

Topsy roska-astia

Topsy roska-astia ei lukkoa (vakio) 

Topsy on tilava ja kestävä roska-astia yleisiin tiloihin, sekä ulkona että sisällä. Kestosuosikki Topsy on jo 1990-luvulta alkaen ollut yksi suosituimmista malleistamme. Topsyn muotoilua on päivitetty ja virallisesti mallinimi on nykyään Topsy 2000. Topsy on suunniteltu pitkäikäiseksi, helpoksi tyhjentää sekä helpoksi puhdistaa. Topsy roska-astiat valmistetaan korkealaatuisesta Durapol materiaalista.

Topsy roska-astiassa on vakiovarusteena sisäkanteen asennettu tulensammutuslautanen, joka tukehduttaa astiassa syttyneen palon. Topsy toimitetaan myös ilman tulensammutuslautasta. Vakiona Topsy toimitetaan ilman lukkovarustusta. Topsyn saa myös lukollisena, jolloin avaaminen tapahtuu Topsy-avaimella.


Topsy_Royale_roska_astia.jpg

Topsy Royale on tyylikkäästi muotoiltu musta roska-astia, joka on varustettu kultaisilla koristenauhoilla.

Eläinaiheiset roska-astiat

Tidybear karhu roska-astia

Splash-, Tidybear- ja Froggo-roska-astiat rohkaisevat lapsia pitämään ympäristön siistinä.

Tutustu valikoimastamme löytyviin eläinaiheisiin roska-astioihin täältä »

Nexus roska-astiat

Nexus 200 roska-astia

Nexus ulkotilojen roska-astioita on valittavana eri kokoja. Esimerkiksi Nexus 200 yleisroska-astiassa on kaksi 100 litran sisäsäiliötä. Astian kapea muoto soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin. Astiassa on käyttöaukot molemmin puolin.

Valikoimamme Nexus roska-astiat löydät täältä »

Nexus 200 kierrätysroska-astia

Nexus-kierrätysastioissa on näkyvät värikoodatut grafiikat. Kierrätysastiat ovat näin helposti tunnistettavissa ja jätteet tulevat oikeaan astiaan.

Tilaa Nexus kierrätysastiat täältä »

Koiranjäte-astiat

Retriever-koiranjäteastioiden kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol polyeteeniä. Retriever koiranjäteastioissa on hygieniakansi. Värivaihtoehdot ovat punainen ja vihreä. Asennusvaihtoehdot ovat seinä- tolppa- tai kätevä harppuunakiinnitys.

Tutustu koiranjäteastioiden valikoimaamme »

Sisätilojen roska-astiat

President roska-astiasarja käsittää edustavia roska-astioita sisätiloihin. Sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin toimistoon tai liikekeskuksen tilaan. Suosittu Ambassador on tyylikäs ja moderni roska-astia, joka on saatavana tilavuudeltaan 53 tai 71 litraisena. Diplomat roska-astia sopii erityisesti työpistekäyttöön sekö pienempiin tiloihin. President sarjan roska-astioiden kansi on vakiona avoin ja lisävarusteena on saatavana heilurikansi.

Statesman on edustava reilunkokinen roska-astia sisätiloihin. Statesman on helppo tyhjentää – yläkansi nostetaan pois ja roskapussi vaihdetaan.

Environmental sarjan roska-astiat ovat saman muotoisia. Korkeus ja halkaisija vaihtelevat ja mallinimet ovat Cedar, Rowan, Poplar ja Elder.

Envoy on D-muotoinen roska-astia, joka on kätevä asentaa seinää vasten tai selät vastakkain.

Neuvonta ja myynti

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!