Roska-astiat ja kierrätys tuotteet

Roska-astiat - Glasdon roska-astiat ja kierrätysastiat ovat olleet Oy Jana Ab:n edustuksessa jo yli 20 vuoden ajan. Englantilaiset Glasdonin roska-astiat on suunniteltu pitkäikäisiksi, helpoksi tyhjentää sekä helpoiksi puhdistaa. Valikoima käsittää laajan valikoiman laadukkaita roska-astioita sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Roska-astiat on muotoiltu nykyaikaisen sulavalinjaisiksi, joten ne soveltuvat hyvin eri ympäristöihin. Kokovaihtoehtoja on useita vastaamaan eri kohteiden tarpeita. Laajan valikoiman ansiosta olemme toimittaneet roska-astioita asiakkaillemme puistoihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, sairaaloihin ja jakeluasemiin.

Laadukkaat roska-astiat

Roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista läpivärjätystä Durapol polyeteenistä. Durapol ei halkeile, ei ruostu eikä vaadi maalausta. Kierrätysmateriaalin osuus valmiissa tuotteessa pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Päämiehellämme Glasdon Ltd:llä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja tuotteet läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen.

Roska-astian alaosa voidaan tarvittaessa pultata alustaan kiinni tai täyttää betonipainolla tai soralla.

Topsy roska-astiat - mallisto

Topsy Royale roska-astiatTopsy on tilava ja kestävä roska-astia yleisiin tiloihin, sekä ulkona että sisällä. Kestosuosikki Topsy on jo 1990-luvulta alkaen ollut yksi suosituimmista malleistamme. Topsyn muotoilua on päivitetty ja virallisesti mallinimi on nykyään Topsy 2000. Topsy on suunniteltu pitkäikäiseksi, helpoksi tyhjentää sekä helpoksi puhdistaa. Topsy roska-astiat valmistetaan korkealaatuisesta Durapol materiaalista.

Topsy roska-astiassa on vakiovarusteena sisäkanteen asennettu tulensammutuslautanen, joka tukehduttaa astiassa syttyneen palon. Topsy toimitetaan myös ilman tulensammutuslautasta. Vakiona Topsy toimitetaan ilman lukkovarustusta. Topsyn saa myös lukollisena, jolloin avaaminen tapahtuu Topsy-avaimella.

Topsy Royale on tyylikkäästi muotoiltu roska-astia, joka on varustettu kultaisilla koristenauhoilla.

Eläinaiheiset Splash- Tidybear- ja Froggo -roska-astiat rohkaisevat lapsia pitämään ympäristön siistinä.

Nexus 200 roska-astiatNexus ulkotilojen roska-astioita on valittavana eri kokoja. Esimerkiksi Nexus 200 yleisroska-astiassa on kaksi 100 litran sisäsäiliötä. Astian kapea muoto soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin. Astiassa on käyttöaukot molemmin puolin.

Retriever-koiranjäteastioiden kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol polyeteeniä. Retriever koiranjäteastioissa on hygieniakansi. Värivaihtoehdot ovat punainen ja vihreä. Asennusvaihtoehdot ovat seinä- tolppa- tai kätevä harppuunakiinnitys.

President roska-astiasarja käsittää edustavia roska-astioita sisätiloihin. Sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin toimistoon tai liikekeskuksen tilaan. Suosittu Ambassador on tyylikäs ja moderni roska-astia, joka on saatavana tilavuudeltaan 53 tai 71 litraisena. Diplomat roska-astia sopii erityisesti työpistekäyttöön sekö pienempiin tiloihin. President sarjan roska-astioiden kansi on vakiona avoin ja lisävarusteena on saatavana heilurikansi.

Statesman on edustava reilunkokinen roska-astia sisätiloihin. Statesman on helppo tyhjentää – yläkansi nostetaan pois ja roskapussi vaihdetaan.

Envoy on D-muotoinen roska-astia, joka on kätevä asentaa seinää vasten tai selät vastakkain.

Environmental sarjan roska-astiat ovat saman muotoisia. Korkeus ja halkaisija vaihtelevat ja mallinimmet ovat Cedar, Rowan, Poplar ja Elder.

Roska-astiat - neuvonta ja myynti

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!

Tutustu roska-astia ja kierrätysastia valikoimaamme »