Roska-astiat ja kierrätys

Roska-astiat ja kierrätysastiat monipuolisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi puistoihin ja ostoskeskuksiin. Englantilaiset Glasdonin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi sekä helposti tyhjennettäviksi ja puhdistettaviksi. Glasdonin jäteastiat ovat olleet Oy Jana Ab:n edustuksessa jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimamme käsittää erilaisia laadukkaita ja kauniisti muotoiltuja jäteastioita sisä- ja ulkokäyttöön.

Lue lisää roska- ja kierrätysastioista »

Tuotevalikoimamme

MiniPlaza roska-astia


515.00 €
Tuotetiedot

Plaza roska-astia


634.00 €
Tuotetiedot

Topsy roska-astia


554.00 €
Tuotetiedot

Splash delfiini roska-astia


911.00 €
Tuotetiedot

Nexus 200 roska-astia


1175.00 €
Tuotetiedot

Nexus 200 kierrätysroska-astia


1307.00 €
Tuotetiedot

Envoy roska-astia


383.00 €
Tuotetiedot

Statesman roska-astia


421.00 €
Tuotetiedot

Glasdon Jubilee kierrätysroska-astia


1307.00 €
Tuotetiedot

Streamline Jubilee kierrätysroska-astia


1214.00 €
Tuotetiedot

C-Thru paristolajittelu


190.00 €
Tuotetiedot

Erilaiset roska-astiat eri kohteisiin

Verkkokauppamme roska-astiat ovat muotoilultaan nykyaikaisen sulavalinjaisia, joten ne soveltuvat hyvin kaikkiin ympäristöihin. Mallistosta löytyy eri vaihtoehtoja jopa eläinaiheisista astioista monenmuotoisiin kierrätysastioihin. Kokovaihtoehtoja on myös useita, jotta pystymme vastaamaan eri kohteiden tarpeisiin. Laajan valikoiman ansiosta olemme toimittaneet kierrätys- ja roska-astioita asiakkaillemme puistoihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, sairaaloihin ja jakeluasemiin.

Roska-astiat sisätiloihin

President roska-astiasarja käsittää edustavia roska-astioita sisätiloihin. Sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin toimistoon tai liikekeskuksen tilaan. Suosittu Ambassador on tyylikäs ja moderni roska-astia, joka on saatavana tilavuudeltaan 53 tai 71 litraisena. Diplomat roska-astia sopii erityisesti työpistekäyttöön sekö pienempiin tiloihin. President sarjan roska-astioiden kansi on vakiona avoin ja lisävarusteena on saatavana heilurikansi.

Statesman on edustava ja reilunkokoinen roska-astia sisätiloihin. Statesman on helppo tyhjentää, sillä sen yläkansi nostetaan pois ja roskapussi voidaan vaihtaa.

Environmental sarjan roska-astiat ovat sulavalinjaisia, suorareunaisia ja kaikki sarjan tuotteet ovat saman muotoisia. Korkeus ja halkaisija vaihtelevat, ja värin voi valita. Mallinimet ovat Cedar, Rowan, Poplar ja Elder. Tilavuus vaihtelee 21 litrasta 69 litraan. 

Envoy on D-muotoinen roska-astia, joka on kätevä asentaa seinää vasten tai selät vastakkain. Tuotetta on kahta kokoa, 90 litraa tai 110 litraa.

Kestävät ja ympäristöystävälliset jäteastiat

Kaikki valikoimamme roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista läpivärjätystä Durapol polyeteenistä. Durapol ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta. Kierrätysmateriaalin osuus valmiissa tuotteessa pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Päämiehellämme Glasdon Ltd:llä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja tuotteet läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen.

  • Astiat valmistetaan korkealaatuisista Duratec ja Durapol materiaaleista
  • Läpivärjätty materiaali ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta
  • Kierrätysastioiden sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin yleisiin tiloihin
  • Glasdon tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoiksi puhdistaa
  • Valittavana on useita kokoja sekä ulko- että sisäkäyttöön, mm. ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, toreille sekä katuympäristöihin
  • Alaosa voidaan tarvittaessa pultata alustaan kiinni tai täyttää betonipainolla tai soralla.

Topsy roska-astia

Topsy roska-astia ei lukkoa (vakio) 

Topsy on kestävä ja tilava roska-astia yleisiin tiloihin ulos ja sisälle. Topsy on kestosuosikki, ja ollut jo 1990-luvulta alkaen yksi suosituimmista malleistamme. Jäteastian muotoilua on päivitetty, ja mallinimi on nykyään virallisesti Topsy 2000. Topsy on suunniteltu pitkäikäiseksi sekä helpoksi puhdistaa ja tyhjentää. Roska-astiat valmistetaan korkealaatuisesta Durapol materiaalista.

Tuotteessa on vakiovarusteena sisäkanteen asennettu tulensammutuslautanen, joka tukehduttaa astiassa syttyneen palon. Topsy toimitetaan myös ilman tulensammutuslautasta. Tuote toimitetaan vakiona ilman lukkovarustusta. Topsyn saa myös lukollisena, jolloin avaaminen tapahtuu Topsy-avaimella.


Topsy_Royale_roska_astia.jpg

Topsy Royale on tyylikkäästi muotoiltu musta roska-astia, joka on varustettu kultaisilla koristenauhoilla. Sen tilavuus on 90 litraa ja siinä on kahdella kahvalla varustettu, sinkitty sisäastia. Se on helppo tyhjentää.

Eläinaiheiset roska-astiat

Tidybear karhu roska-astia

Ihastuttavat Splash-, Tidybear- ja Froggo-roska-astiat on suunniteltu rohkaisemaan lapsia huolehtimaan ympäristöstään. Nämä jäteastiat sopivat sisälle ja ulos. Delfiini, karhu ja sammakko ovat iskun- ja säänkestäviä sekä helppoja tyhjentää. Ne ovat tilavuudeltaa 52 ja 85 litran väliltä.

Eläinaiheiset roska-astiat »

Nexus roska-astia

Nexus 200 roska-astia

Nexus ulkotilojen roska-astioita on valittavana eri kokoja. Esimerkiksi Nexus 200 yleisroska-astiassa on kaksi 100 litran sisäsäiliötä. Astian kapea muoto soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin. Tässä tuotteessa on käyttöaukot molemmin puolin, mikä tekee lajittelusta helppoa ja nopeaa.

Nexus roska-astiat »

Nexus 200 kierrätysroska-astia

Nexus-kierrätysastioissa on näkyvät värikoodatut grafiikat. Kierrätysastiat ovat näin helposti tunnistettavissa ja jätteet tulevat oikeaan astiaan.

Nexus kierrätysastiat »

Koiranjäte-astiat

Retriever-koiranjäteastioiden kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol-polyeteeniä. Retriever koiranjäteastioissa on hygieniakansi. Värivaihtoehdot ovat punainen ja vihreä. Asennusvaihtoehdot ovat seinä- tolppa- tai kätevä harppuunakiinnitys.

Koiranjäteastiat »

Neuvonta ja myynti

Tilaa valikoimistamme juuri tarpeisiisi sopivat roska-astiat sisälle ja ulos. Jos kaipaat lisätietoa tuotteistamme tai kaipaat ammattilaisen näkemystä oikeiden tuotteiden valintaan, ota meihin yheyttä. Neuvomme mielellämme.

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!