Roska-astiat ja kierrätys

Roska-astiat ja kierrätysastiat monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Englantilaiset Glasdonin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja helpoksi tyhjentää sekä puhdistaa. Glasdonin jäteastiat ovat olleet Oy Jana Ab:n edustuksessa jo yli 20 vuoden ajan. Valikoima käsittää laajan valikoiman laadukkaita jäteastioita sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Lue lisää roska- ja kierrätysastioista »

Tuotevalikoimamme

MiniPlaza roska-astia


390.00 €
Tuotetiedot

Plaza roska-astia


480.00 €
Tuotetiedot

Topsy roska-astia


420.00 €
Tuotetiedot

Splash delfiini roska-astia


690.00 €
Tuotetiedot

Nexus 200 roska-astia


890.00 €
Tuotetiedot

Envoy roska-astia


219.00 €
Tuotetiedot

Statesman roska-astia


319.00 €
Tuotetiedot

Eri astiat eri kohteisiin

Verkkokauppamme roska-astiat ovat muotoilultaan nykyaikaisen sulavalinjaisia, joten ne soveltuvat hyvin kaikkiin ympäristöihin. Mallistosta löytyy eri vaihtoehtoja jopa eläinaiheisista astioista monenmuotoisiin kierrätysastioihin. Kokovaihtoehtoja on myös useita, jotta pystymme vastaamaan eri kohteiden tarpeisiin. Laajan valikoiman ansiosta olemme toimittaneet kierrätys- ja roska-astioita asiakkaillemme puistoihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, sairaaloihin ja jakeluasemiin.

Roska-astia sisätiloihin

President roska-astiasarja käsittää edustavia roska-astioita sisätiloihin. Sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin toimistoon tai liikekeskuksen tilaan. Suosittu Ambassador on tyylikäs ja moderni roska-astia, joka on saatavana tilavuudeltaan 53 tai 71 litraisena. Diplomat roska-astia sopii erityisesti työpistekäyttöön sekö pienempiin tiloihin. President sarjan roska-astioiden kansi on vakiona avoin ja lisävarusteena on saatavana heilurikansi.

Statesman on edustava reilunkokoinen roska-astia sisätiloihin. Statesman on helppo tyhjentää – yläkansi nostetaan pois ja roskapussi vaihdetaan.

Environmental sarjan roska-astiat ovat saman muotoisia. Korkeus ja halkaisija vaihtelevat ja mallinimet ovat Cedar, Rowan, Poplar ja Elder.

Envoy on D-muotoinen roska-astia, joka on kätevä asentaa seinää vasten tai selät vastakkain.

Kestävät ja ympäristöystävälliset jäteastiat

Kaikki valikoimamme roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista läpivärjätystä Durapol polyeteenistä. Durapol ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta. Kierrätysmateriaalin osuus valmiissa tuotteessa pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Päämiehellämme Glasdon Ltd:llä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja tuotteet läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen.

  • Astiat valmistetaan korkealaatuisista Duratec ja Durapol materiaaleista
  • Läpivärjätty materiaali ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta
  • Kierrätysastioiden sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin yleisiin tiloihin
  • Glasdon tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoiksi puhdistaa
  • Valittavana on useita kokoja sekä ulko- että sisäkäyttöön, mm. ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, toreille sekä katuympäristöihin
  • Alaosa voidaan tarvittaessa pultata alustaan kiinni tai täyttää betonipainolla tai soralla.

Topsy roska-astia

Topsy roska-astia ei lukkoa (vakio) 

Topsy on tilava ja kestävä roska-astia yleisiin tiloihin, sekä ulkona että sisällä. Kestosuosikki Topsy on jo 1990-luvulta alkaen ollut yksi suosituimmista malleistamme. Topsyn muotoilua on päivitetty ja virallisesti mallinimi on nykyään Topsy 2000. Topsy on suunniteltu pitkäikäiseksi, helpoksi tyhjentää sekä helpoksi puhdistaa. Topsy roska-astiat valmistetaan korkealaatuisesta Durapol materiaalista.

Topsy roska-astiassa on vakiovarusteena sisäkanteen asennettu tulensammutuslautanen, joka tukehduttaa astiassa syttyneen palon. Topsy toimitetaan myös ilman tulensammutuslautasta. Vakiona Topsy toimitetaan ilman lukkovarustusta. Topsyn saa myös lukollisena, jolloin avaaminen tapahtuu Topsy-avaimella.


Topsy_Royale_roska_astia.jpg

Topsy Royale on tyylikkäästi muotoiltu musta roska-astia, joka on varustettu kultaisilla koristenauhoilla.

Eläinaiheiset roska-astiat

Tidybear karhu roska-astia

Splash-, Tidybear- ja Froggo-roska-astiat rohkaisevat lapsia pitämään ympäristön siistinä.

Eläinaiheiset roska-astiat »

Nexus roska-astia

Nexus 200 roska-astia

Nexus ulkotilojen roska-astioita on valittavana eri kokoja. Esimerkiksi Nexus 200 yleisroska-astiassa on kaksi 100 litran sisäsäiliötä. Astian kapea muoto soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin. Astiassa on käyttöaukot molemmin puolin.

Nexus roska-astiat »

Nexus 200 kierrätysroska-astia

Nexus-kierrätysastioissa on näkyvät värikoodatut grafiikat. Kierrätysastiat ovat näin helposti tunnistettavissa ja jätteet tulevat oikeaan astiaan.

Nexus kierrätysastiat »

Koiranjäte-astiat

Retriever-koiranjäteastioiden kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol polyeteeniä. Retriever koiranjäteastioissa on hygieniakansi. Värivaihtoehdot ovat punainen ja vihreä. Asennusvaihtoehdot ovat seinä- tolppa- tai kätevä harppuunakiinnitys.

Koiranjäteastiat »

Neuvonta ja myynti

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!