Laadukkaita kalusteita sisä- ja ulkotiloihin jo vuodesta 1984

Istutusaltaat

Etusivu » Tuotteet » Istutusaltaat

Istutusaltaat tuovat elämää kaupunkiympäristöön.

Istutusallas on tyylikäs ratkaisu, joka antaa istutuksille raikkaan ilmeen ja nostaa ne katutason yläpuolelle. Selkeä muotoilu, laadukkaat materiaalit sekä korkeatasoinen viimeistely antavat istutusallasmalleillemme yksilöllisen leiman.

Persoonallisilla istutusaltailla saat nostettua kasvit katselukorkeudelle ja loihdit mielenkiintoisia korkeuseroja kohteeseen kuin kohteeseen. Istutusaltaat sopivat esimerkiksi kadunvarsiin, puistoihin ja ostoskeskusten tai asemien pihoille.

Betoniset istutusaltaat

Teräksiset istutusaltaat

Näytetään kaikki 8 tulosta

Tyylikäs istutusallas tuo viihtyvyyttä kaupunkiympäristöön

Istutusallas on erinomainen valinta kaupunkiympäristön ilmeen kohottamiseen, sillä sen avulla voidaan luoda kauniita kokonaisuuksia, korostaa upeita istutuksia ja tuoda tasaiseen maastoon korkeuseroja. Altaiden kauniit muotoilut ja materiaalit yhdessä kasvillisuuden kanssa tekevät maisemoinnista toimivaa ja helppoa missä tahansa kohteessa. Voit valita materiaaliksi betonin, valuraudan, polyeteenin tai teräksen. Kaikki altaamme ovat kestäviä ja sopivat erittäin hyvin pohjoisen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Kohteet, joihin istutusaltaamme sopivat:

 • puistoon
 • kadulle
 • torille
 • sairaalaan
 • ostoskeskukseen
 • asemalle
 • terminaaliin
 • urheilukentälle

Materiaali- ja mallivaihtoehdot

Mallistoomme kuuluu erikokoisia pyöreitä ja suorakulmanmuotoisia istutusaltaita, ja erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Voit luoda mielenkiintoisia yksityiskohtia puistoihin ja piha-alueille valitsemalla kauniin, maisemaan sopivan altaan. Allas nostaa kasvillisuuden kätevästi katselukorkeudelle. Meiltä saat tarvittaessa myös erikoiskokoja!

Meiltä saat istutusaltaat näissä materiaaleissa:

 • betoni
 • valurauta
 • teräs

Istutusaltaat betonista ja kivestä

Kivi- ja betoni istutusaltaat ovat valmistusmateriaalin takia raskaita. Kalusteiden paino tulee huomioida altaiden asennuksessa ja mahdollisissa siirroissa. Altaissa on valmiit kiinnityskohdat nostorenkaille ja nostossa sekä asettelussa tulee käyttää asianmukaisia käyttöön soveltuvia nosto- ja siirtolaitteita. Nostamiseen ei tule käyttää kettinkiä, sillä se saattaa vaurioittaa kalustetta.

Neuvonta ja myynti

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan juuri kohteeseenne sopivan ratkaisun. Istutusallas kannattaa aina valita kohteen ja ympäristön mukaan, jotta se sopii maisemaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!

OY JANA AB

Oy Jana Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen kalusteiden markkinointiin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1984 lähtien ja edustamme alan johtavia valmistajia.

Martintie 14 B, 02270 ESPOO

Toimitusehdot

Myynti ja neuvonta

010 281 3410
info@jana.fi

Harry Uitto

Toimitusjohtaja

0400 440294
harry.uitto@jana.fi

Robust Prunte Glasdon 3p Tech Erlau

Copyright © 2024 Oy Jana Ab