Laadukkaita kalusteita sisä- ja ulkotiloihin jo vuodesta 1984

Erlau penkit

Etusivu » Tuotteet » Puistonpenkit » Erlau penkit

Saksalaiseen Erlau kalustevalikoimaan kuuluu puistonpenkkejä, katu- ja puistokalusteita sekä terminaaleihin ja ostoskeskuksiin soveltuvia kalusteita.

  • Erlau penkkivalikoimassa on lukuisia yhdistelmämahdollisuuksia perinteisistä puistonpenkeistä suoriin ja kaareviin istuinmuodostelmiin.
  • Erlau kalusteiden teräsosat ovat sinkittyä terästä Rilsan® polyamidipinnoitteella. Pinnoitteen paksuus on peräti 350 micron.
  • Rilsan® valmistetaan risiinikasvin öljystä.  Se on ympäristöystävällinen ja uusiutuva raaka-aine, joka saadaan kasvista eikä petrokemiallisista raaka-aineista.
  • Erlaun Anti-graffitipinnoite on vakiona DB 703, RAL 7016 ja RAL 9006 väreissä. Pinnoite antaa optimaalisen suojan kaikenlaisia graffiteja ja likaa vastaan.
  • Kierrätysmuovilankut valmistetaan kierrätetyistä muovituotteista, erityisesti hyödyntäen uusioraaka-aineita, jotka syntyvät sekä teollisuuden että kuluttajien jätteistä. Tuote on kosteutta hylkivä, huoltovapaa ja sen kestävyyttä ja vankkuutta tukee teräsvahvistus.
  • Esimerkiksi “Olympia Luna” sekä “Patio” mallistoissa on istuinosien materiaali Bambu.
  • Bambu on hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen.

Olympia Luna

Patio penkit

Harmony ja Style penkit

Allegro penkkijärjestelmä

Topsit penkkijärjestelmä

Olympia puistonpenkki

Olympia Nova penkkijärjestelmä

Näytetään tulokset 1–16 / 85

OY JANA AB

Oy Jana Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen kalusteiden markkinointiin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1984 lähtien ja edustamme alan johtavia valmistajia.

Martintie 14 B, 02270 ESPOO

Toimitusehdot

Myynti ja neuvonta

010 281 3410
info@jana.fi

Harry Uitto

Toimitusjohtaja

0400 440294
harry.uitto@jana.fi

Robust Prunte Glasdon 3p Tech Erlau

Copyright © 2024 Oy Jana Ab