Laadukkaita kalusteita sisä- ja ulkotiloihin jo vuodesta 1984

Brändit

Jana

Oy Jana Ab on suomalainen kansainvälisesti toimiva perheyritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen kalusteiden markkinointiin. 

Toimitamme puistonpenkkejä, penkkejä, istutusaltaita, pollareita, roska-astioita ja muita ympäristökalusteita sekä ulko- että sisätiloihin. Lastenhoitotiloihin tarjoamme laadukasta ruotsalaista Robust-lastenhoitopöytää.

Oy Jana Ab on toiminut vuodesta 1984 lähtien ja edustamme alan johtavia valmistajia.


3p_logo
abes_logo

Jos 3p-Tech pollariin kohdistuu voima, katkeaa liitoskappale, eikä maa-ankkuriin (valuineen) tai pollariin aiheudu vaurioita kuten tapahtuu kiinteästi asennettavien pollareiden kohdalla. Pollari ja maa-ankkuri ovat siten uudelleen käytettävissä. Pollariin saattaa tulla naarmuja, mutta useimmiten pollari on kuitenkin edelleen käytettävissä. Pollari voidaan heti asentaa paikalleen käyttämällä vaihdettavaa liitoskappaletta.

3p-Tech alentaa huomattavasti ylläpitokustannuksia, koska liitoskappaleen hinta ja sen vaihtamiseen kuluva muutaman minuutin työaika ovat pieni osa siitä mitä kiinteästi asennetun pollarin vaihtaminen tulee maksamaan.

3p-Tech mahdollistaa myös pollarityypin (muoto, korkeus, väri) vaihtamisen muutamassa minuutissa.

Valmistaja: ABES S. à r. l.


ERLAU

Erlau kalustevalikoimaan kuuluu puistonpenkkejä, katu- ja puistokalusteita sekä terminaaleihin ja ostoskeskuksiin soveltuvia kalusteita. Erlau penkkivalikoimassa on lukuisia yhdistelmämahdollisuuksia peruspenkeistä suoriin ja kaareviin istuinmuodostelmiin.

Vuonna 2015 tuli 30 vuotta täyteen siitä kun Oy Jana Ab aloitti Erlau kalusteiden maahantuonnin Suomeen. Erlaun valmistama Jana-Harmony puistonpenkki on pitkään kestäneen yhteistyön juhlamalli. 3-istuttavan Jana-Harmony puistonpenkin pituus on 1896 mm ja sen vakioväri on edustava RAL 9006.

Erlau-mallisto uudistui perusteellisesti vuonna 2015. Uusia malleja tuli valikoimaan samalla kun vanhoja poistui. Suuren kysynnän takia on Olympia-mallisto kokonaisuudessaan valikoimassa.


GLASDON

Englantilainen Glasdon tarjoaa laajan valikoiman roska-, lajittelu- ja kierrätysastioita ulos, yleisiin tiloihin ja toimistoon. Glasdon tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoiksi puhdistaa. Astiat valmistetaan korkealaatuisista Duratec ja Durapol materiaaleista ja ne läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen. Läpivärjätty materiaali ei halkeile, ei ruostu eikä vaadi maalausta.

Glasdonin Nexus-kierrätysjärjestelmällä helpotetaan lajittelua ja saavutetaan jätteiden korkeampi kierrätystaso. Nexus-kierrätysastioissa on helposti tunnistettavat näkyvät värikoodatut grafiikat sekä erimuotoiset aukot eri jätelajeille. Näin saadaan eri jätteet oikeaan astiaan. Tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu sopii kaikkiin tiloihin.

Suosittu Topsy roska-astia on tilava ja kestävä roska-astia yleisiin tiloihin, sekä ulkona että sisällä. Topsy on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoksi puhdistaa.


Prunte

Pollareita käytetään ajoesteenä, aluerajaukseen ja myös ympäristön koristukseen.

Saksalaisen Prünten pollarivalikoimaan kuuluu eri materiaaleista valmistettuja pollareita: kuumasinkityt teräspollarit, ruostumatonteräspollarit ja alumiinivalupollarit. Kuumasinkityt teräspollarit pohjustetaan ja jauhepinnoitetaan RAL-värikartaston värein.

Teräspollareita on saatavana eri halkaisijoilla ja eri korkeuksin. Esimerkiksi Opal rst-pollari ja Konsul-teräspollarit ovat saatavana kiinteästi maahan valettavana, aluslaipalla alustaan pultattavana sekä irrotettavana. Irrotettavan pollarin maa-ankkuri valetaan maahan ja itse pollari irrotetaan DIN-kolmioavaimella. Pollareiden väliin on saatavana kettingit ja väliputket. Heijastin-nauhat ja sokkelirenkaat lisävarusteena.

Toimitamme pollareita myös asiakaskohtaisilla erikoisratkaisuilla.


Robustlogo

Robust on seinään asennettava tukeva lastenhoitopöytä, jossa on alas laskettava hoitotaso.

Robust lastenhoitopöytä on tilaa säästävä, helppokäyttöinen ja edustava ratkaisu hoitohuoneisiin, saniteettitiloihin ja inva WC-tiloihin. Seinään asennettuna hoitopöytä ei vie lattiatilaa ja siivoaminen on helppoa.

Robust lastenhoitopöytien käyttökohteita ovat päiväkodit, neuvolat, sairaalat, seurakuntatilat, ostoskeskukset, asemat, ravintolat, kirjastot, vapaa-ajankeskukset jne.

Robust lastenhoitopöydän suunnittelija on Ingvar Persson ja lastenhoitopöytää valmistaa Skötbordspecialisten AB, Ruotsi.

OY JANA AB

Oy Jana Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen kalusteiden markkinointiin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1984 lähtien ja edustamme alan johtavia valmistajia.

Martintie 14 B, 02270 ESPOO

Toimitusehdot

Myynti ja neuvonta

010 281 3410
info@jana.fi

Harry Uitto

Toimitusjohtaja

0400 440294
harry.uitto@jana.fi

Robust Prunte Glasdon 3p Tech Erlau

Copyright © 2024 Oy Jana Ab