Laadukkaita kalusteita sisä- ja ulkotiloihin jo vuodesta 1984

Roska-astiat ja kierrätys

Etusivu » Tuotteet » Roska-astiat ja kierrätys

Roska-astiat ja kierrätysastiat monipuolisiin käyttötarkoituksiin esimerkiksi puistoihin ja ostoskeskuksiin.

Englantilaiset Glasdonin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi sekä helposti tyhjennettäviksi ja puhdistettaviksi. Glasdonin jäteastiat ovat olleet Oy Jana Ab:n edustuksessa jo yli 20 vuoden ajan. Valikoimamme käsittää erilaisia laadukkaita ja kauniisti muotoiltuja jäteastioita sisä- ja ulkokäyttöön.

Lue lisää roska- ja kierrätysastioista >

Roska-astiat ulos

Roska-astiat sisään

Kierrätysastiat ulos

Kierrätysastiat sisään

Electra kierrätysastiat sisätiloihin

Koiranjäteastiat

Suojavarusteiden roska-astiat

Eläinaiheiset roska-astiat

Ravintola roska-astiat

Tuhka-astiat

Ulkotilojen huolto

Näytetään tulokset 1–16 / 54

Erilaiset roska-astiat eri kohteisiin

Verkkokauppamme roska-astiat ovat muotoilultaan nykyaikaisen sulavalinjaisia, joten ne soveltuvat hyvin kaikkiin ympäristöihin. Mallistosta löytyy eri vaihtoehtoja jopa eläinaiheisista astioista monenmuotoisiin kierrätysastioihin. Kokovaihtoehtoja on myös useita, jotta pystymme vastaamaan eri kohteiden tarpeisiin. Laajan valikoiman ansiosta olemme toimittaneet kierrätys- ja roska-astioita asiakkaillemme puistoihin, ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, sairaaloihin ja jakeluasemiin.

Roska-astiat sisätiloihin

President roska-astiasarja käsittää edustavia roska-astioita sisätiloihin. Sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin toimistoon tai liikekeskuksen tilaan. Suosittu Ambassador on tyylikäs ja moderni roska-astia, joka on saatavana tilavuudeltaan 53 tai 71 litraisena. Diplomat roska-astia sopii erityisesti työpistekäyttöön sekö pienempiin tiloihin. President sarjan roska-astioiden kansi on vakiona avoin ja lisävarusteena on saatavana heilurikansi.

Statesman on edustava ja reilunkokoinen roska-astia sisätiloihin. Statesman on helppo tyhjentää, sillä sen yläkansi nostetaan pois ja roskapussi voidaan vaihtaa.

Environmental sarjan roska-astiat ovat sulavalinjaisia, suorareunaisia ja kaikki sarjan tuotteet ovat saman muotoisia. Korkeus ja halkaisija vaihtelevat, ja värin voi valita. Mallinimet ovat Cedar, Rowan, Poplar ja Elder. Tilavuus vaihtelee 21 litrasta 69 litraan.

Envoy on D-muotoinen roska-astia, joka on kätevä asentaa seinää vasten tai selät vastakkain. Tuotetta on kahta kokoa, 90 litraa tai 110 litraa.

Kestävät ja ympäristöystävälliset jäteastiat

Kaikki valikoimamme roska-astiat valmistetaan korkealaatuisista läpivärjätystä Durapol polyeteenistä. Durapol ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta. Kierrätysmateriaalin osuus valmiissa tuotteessa pyritään pitämään mahdollisimman korkeana. Päämiehellämme Glasdon Ltd:llä on ISO 14001 ympäristösertifikaatti ja tuotteet läpikäyvät ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisen laatutarkastuksen.

  • Astiat valmistetaan korkealaatuisista Duratec ja Durapol materiaaleista
  • Läpivärjätty materiaali ei halkeile, ruostu tai vaadi maalausta
  • Kierrätysastioiden sulavalinjainen, nykyaikainen muotoilu soveltuu hyvin yleisiin tiloihin
  • Glasdon tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, helposti tyhjennettäviksi sekä helpoiksi puhdistaa
  • Valittavana on useita kokoja sekä ulko- että sisäkäyttöön, mm. ravintoloihin, ostoskeskuksiin, toimistoihin, hotelleihin, kouluihin, yliopistoihin, toreille sekä katuympäristöihin
  • Alaosa voidaan tarvittaessa pultata alustaan kiinni tai täyttää betonipainolla tai soralla.

Topsy roska-astia

Topsy on kestävä ja tilava roska-astia yleisiin tiloihin ulos ja sisälle. Topsy on kestosuosikki, ja ollut jo 1990-luvulta alkaen yksi suosituimmista malleistamme. Jäteastian muotoilua on päivitetty, ja mallinimi on nykyään virallisesti Topsy 2000. Topsy on suunniteltu pitkäikäiseksi sekä helpoksi puhdistaa ja tyhjentää. Roska-astiat valmistetaan korkealaatuisesta Durapol materiaalista.

Tuotteessa on vakiovarusteena sisäkanteen asennettu tulensammutuslautanen, joka tukehduttaa astiassa syttyneen palon. Topsy toimitetaan myös ilman tulensammutuslautasta. Tuote toimitetaan vakiona ilman lukkovarustusta. Topsyn saa myös lukollisena, jolloin avaaminen tapahtuu Topsy-avaimella.

Topsy Royale on tyylikkäästi muotoiltu musta roska-astia, joka on varustettu kultaisilla koristenauhoilla. Sen tilavuus on 90 litraa ja siinä on kahdella kahvalla varustettu, sinkitty sisäastia. Se on helppo tyhjentää.

Eläinaiheiset roska-astiat

Ihastuttavat Splash-, Tidybear- ja Froggo-roska-astiat on suunniteltu rohkaisemaan lapsia huolehtimaan ympäristöstään. Nämä jäteastiat sopivat sisälle ja ulos. Delfiini, karhu ja sammakko ovat iskun- ja säänkestäviä sekä helppoja tyhjentää. Ne ovat tilavuudeltaa 52 ja 85 litran väliltä.

Eläinaiheiset roska-astiat >

Nexus roska-astia

Nexus ulkotilojen roska-astioita on valittavana eri kokoja. Esimerkiksi Nexus 200 yleisroska-astiassa on kaksi 100 litran sisäsäiliötä. Astian kapea muoto soveltuu hyvin ahtaisiin paikkoihin. Tässä tuotteessa on käyttöaukot molemmin puolin, mikä tekee lajittelusta helppoa ja nopeaa.

Nexus roska-astiat >

Nexus-kierrätysastioissa on näkyvät värikoodatut grafiikat. Kierrätysastiat ovat näin helposti tunnistettavissa ja jätteet tulevat oikeaan astiaan.

Nexus-kierrätysastiat >

Koiranjäte-astiat

Retriever-koiranjäteastioiden kuori on sään- ja iskunkestävää Durapol-polyeteeniä. Retriever koiranjäteastioissa on hygieniakansi. Värivaihtoehdot ovat punainen ja vihreä. Asennusvaihtoehdot ovat seinä- tolppa- tai kätevä harppuunakiinnitys.

Koiranjäte-astiat >

Neuvonta ja myynti

Tilaa valikoimistamme juuri tarpeisiisi sopivat roska-astiat sisälle ja ulos. Jos kaipaat lisätietoa tuotteistamme tai kaipaat ammattilaisen näkemystä oikeiden tuotteiden valintaan, ota meihin yheyttä. Neuvomme mielellämme.

Oy Jana Ab, Espoo
Puhelin 010 281 3410
info@jana.fi
Ota yhteyttä!

OY JANA AB

Oy Jana Ab on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut julkisten tilojen kalusteiden markkinointiin. Yrityksemme on toiminut vuodesta 1984 lähtien ja edustamme alan johtavia valmistajia.

Martintie 14 B, 02270 ESPOO

Toimitusehdot

Myynti ja neuvonta

010 281 3410
info@jana.fi

Harry Uitto

Toimitusjohtaja

0400 440294
harry.uitto@jana.fi

Robust Prunte Glasdon 3p Tech Erlau

Copyright © 2024 Oy Jana Ab